Любомир Петров: Има ръст от 103% в лотарийните игри за март, април и май

Спорт 10.06.2020 17:02 Снимка: ДНЕС+

Любомир Петров: Има ръст от 103% в лотарийните игри за март, април и май

Има ръст от 103% в лотарийните игри за март, април и май. Това заяви изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Любомир Петров, предаде репортер на БГНЕС. Той присъства на днешното откриване на първи ТОТО пункт в магазин от веригата „Фантастико“ в Младост 1.

Освен него на събитието бяха още заместник-министърът на Младежта и спорта Стоян Андонов, Иван Гешанов – директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига, както и водещите на СПОРТ ТОТО Део и Марина.

Петров разкри, че няма да има официално откриване в другите обекти, а се планират томболи с различни предметни награди. „Това е проект, който работим от около месец с партньорите ни от търговската верига. Като част от разширението това е естествена стъпка за новото ръководство да разширим мрежата за продажби, така че да имаме повече постъпления, съответно да заделяме повече пари за основната ни дейност – а тя е финансирането на спорта. Относно другите обекти – няма да правим такова официално откриване, в тях планираме да имаме томболи с различни предметни награди като телевизори, лаптопи. До края на месеца трябва да отворим и другите обекти“.

Ние като Български спортен тотализатор предпочитаме да работим първо с българските вериги, за да остават парите в България. Ще работим и с другите, но предпочитаме първо с българските. Планираме предимно да работим с големите вериги, не планираме такова агресивно развитие, както в частните лотарии. Умерено ще бъде нашето развитие – не планираме във всяка будка и във всеки ъгъл да продаваме хазартен продукт. Има ръст в лотарийните игри около 100% за март, април и май в сравнение с миналата година – 103%, ако трябва да сме точни“, добави изпълнителният директор на СПОРТ ТОТО по отношение на работата с големите вериги и ръстът в сравнение с миналата година./БГНЕС

Още по темата

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911