Лудогорец заминава за Белгия с надежда за победа

Спорт 02.12.2020 15:40 Снимка: ДНЕС+

Лудогорец заминава за Белгия с надежда за победа

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира предстоящия мач срещу Роял Антверп в Лига Европа.

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа.При всички положения е, че изиграхме два официални мача след принудителната пауза на доста футболисти. Аз се надявам те да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре.

Сантана се завърна в състава, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е единствената промяна в сравнение с групата от мача срещу Тотнъм в Лондон. Антверп неслучайно има 9 точки. Изключително добър отбор. Отбор, който три години играе по един и същи начин. Има изграден стил на игра и много синхрон между футболистите. Те имат своите слабости. За мен е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице", каза Генчев.

Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев също говори пред медиите преди заминаването на българския шампион за Белгия, където утре вечер „орлите“ ще се изправят срещу Антверп в мач от петия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

„Да се надяваме да направим един добър мач в Европа. Предните не бяха едни от най-успешните, но в случая нямаме какво да губим. С едно по-голямо спокойствие. Да се надяваме да вземем трите точки“, каза той на летище Варна.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев пък заяви, че е зареден с оптимизъм преди заминаването на отбора за Антверпен. Според него най-важното в момента е отборът да напипа верния ритъм.  /tribune.bg

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911