Левски очаква поне 3 млн. от продажби

Спорт 27.07.2020 12:13 Снимка: ДНЕС+

Левски очаква поне 3 млн. от продажби

Ръководството на Левски очаква да получи поне 3 милиона лева от продажба на свои играчи в близките дни. Конвертируемите играчи на Левски са няколко. Това са исландският централен защитник Холмар Ейолфсон, младежкият национал Станислав Иванов, нидерландците Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта, както и крилото Паулиньо.

За Ейолфсон Левски вече не може да очаква голяма сума, тъй като на 6 август той закръгла 30 години, а в последните сезони е преследван от травми. За него се приемат всякакви предложения, защото е най-скъпоплатеният в състава и клубът се затруднява със заплатата му. Най-много средства се очакват да постъпят от сделки за Станислав Иванов и Робърта.

Първият е в полезрението на Лудогорец, но преговорите зациклиха. За Робърта слуховете са много, но засега няма оферта на масата или поне такава, която да удовлетворява президента Наско Сираков. Паулиньо пък не иска да напуска, но от ръководството са принудени да му търсят нов отбор. Възможно е той да отиде в Арабския свят по примера на Давиде Мариани, тъй като ползва същите мениджъри.

Той и Станислав Иванов не играха в контролата с юношите на клуба, за да се предпазят от травми, които да осуетят евентуални трансфери.

Дълговете на Левски растат от началото на годината, като размерът им гони 6 милиона лева. /tribune.bg

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147