Красен Кралев: Следим с тревога случващото се в ЦСКА

Спорт 16.02.2021 19:34 Снимка: ДНЕС+

Красен Кралев: Следим с тревога случващото се в ЦСКА

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира темата с ЦСКА. Той заяви, че сътресенията при "червените" се случват точно когато се е очаквало да се направи съвместно дружество за стадион "Българска армия".

"С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната - Левски и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани. Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на ст. "Българска армия". Не искам да коментирам преди да говоря със собствениците. Ще се опитам да разбера какви са техните планове. Няма значение кой на кого ще се обади. Ние с г-н Ганчев сме в отлични отношения", заяви Кралев пред БНТ.

"Както ви казах, на финалната фаза за учредяване на съвместно дружество за стадиона. Очакваме развръзка в следващите дни. Дано да се излезе от тази ситуацията по най-добрия начин", добави той. "Държавата няма как да се ангажира пряко със спасяването на даден отбор. Ние правим всичко възможно за подобряване на инфраструктурата", завърши по темата Кралев./tribune.bg

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911