Кирил Домусчиев с обръщение към талантите на Лудогорец

Спорт 25.05.2020 14:11 Снимка: ДНЕС+

Кирил Домусчиев с обръщение към талантите на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, използва официалната си страница във Фейсбук, за да се обърне към младите таланти на "орлите". Бизнесменът обяви, че няма съмнение, че след принудителната пауза, юношите ще се завърнат заредени с още по-голям хъс. 

"Скъпи юноши на Лудогорец, изминаха повече от два месеца откакто нямате възможност да тренирате активно и да практикувате любимия си спорт.

Със сигурност ви е било трудно да бъдете далеч от футбола, тъй като обичате и сте отдадени на тази игра. Мерките за социална изолация, бяха предприети за запазване на вашето здраве. Вярвам, че сте били дисциплинирани и стриктно сте спазвали правилата и изготвените от треньорите програми.

Нужно е още малко търпение. Надявам се съвсем скоро да имате възможност отново да се наслаждавате на това, което най-много обичате.

Нямам съмнение, че ще се завърнете заредени с още по-голям хъс, желание и амбиция за развитие. Пожелавам ви да сте здрави и успешни! Бъдете целеустремени, преследвайте мечтите си и никога не се предавайте!

Очакваме ви с нетърпение...

Вие сте нашата надежда!", написа Домусчиев.

CHF CHF 1 1.82056
GBP GBP 1 2.17694
RON RON 10 4.04473
TRY TRY 10 2.28993
USD USD 1 1.65987