Никол Шерцингер и секси танцувалната ѝ тренировка

Любопитно 20.05.2020 12:46 Снимка: ДНЕС+

Никол Шерцингер и секси танцувалната ѝ тренировка

Вече близо два месеца Никол Шерцингер е под домашна изолация, което означава, че е поставила на пауза работните си ангажименти. Но почти през цялото това време Никол не спира да ни изумява с креативността си.

Първо ни зарадва със страхотни упражнения за двойки, които нагледно ни демонстрира в няколко видеа и заедно с приятеля си Том Евънс. После певицата отново провокира интереса ни - този път заради въображението, което използва, за да ни покаже как домакинства, докато бърше пода в шпагат.

От няколко дни Никол отново ни държи под напрежение, като пуска интересни кратки клипчета, в които виждаме как звездата комбинира тренировката си с експресивни танцови елементи. Съчетанията изглеждат много красиви, но вероятно са и доста трудни за изпълнение.

Какво следва оттук нататък и дали това е някакъв нов проект, с който Никол Шерцингер се е захванала, вероятно скоро ще разберем.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mixing up my workouts with something a bit different… excited for you to see it tomorrow 🤸🏽‍♀️💪🏽🖤

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

В едно обаче съмнение нямаме - каквото и да прави Никол, винаги изглежда толкова секси, че не можем да откъснем очи от нея.

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286