ДНЕС+ прави крачка напред

Избрано 28.05.2020 22:47 Снимка: ДНЕС+

ДНЕС+ прави крачка напред

Новините са това, което се случва в живота ни днес, но разказано пред по-широка аудитория. А новините днес се превръщат след време в история.

Историята на ДНЕС+ започва на 1 ноември 2001 година. В Деня на Будителите първата онлайн медия във Варна пое по пътеката на едно дълго пътешествие, което се оказа цял един живот за дигиталното поколение.

Започнахме плахо, видяхме върхове, но никога света отдолу.

ДНЕС+ е една от малкото български информационно-аналитични онлайн медии. Тя представя основните теми и събитията от политиката, икономиката, бизнеса, културата, спорта и всичко, което се случва във Варна, в страната и по света. Представянето на събитията цели не само изчерпателност; акцентът ни е фокусиран върху анализа, достоверността и бързата реакция. Едно остава неотменна традиция - свободата, прозрачността и професионализмът, коректното поднасяне на информацията и надеждността на източниците.

И най-важното – честност и вярност към читателите.

С напредването на технологиите всяка нова визия днес, утре е демоде. Направихме нашата по-цветна, по-модерна, с нови идеи, нови цели и мечти.

Каним Ви да продължим това дълго пътешествие в света на новините днес, които ще бъдат част от историята утре!

Благодарим ви, че сте с нас! Нека заедно бъдем и занапред!

Редакцията на ДНЕС+


Преминаването към новата визия и функционалност на www.dnesplus.bg ще изисква технологично време. Предварително Ви молим за малка доза търпение и се извиняваме, ако „техниката ни подведе“.

CHF CHF 1 1.82464
GBP GBP 1 2.15507
RON RON 10 4.01212
TRY TRY 10 2.046
USD USD 1 1.65482