Символиката на числата на изтеглените номера на партиите и коалициите за изборите

Хороскоп 10.06.2021 10:41 Снимка: ДНЕС+

Символиката на числата на изтеглените номера на партиите и коалициите за изборите

Парламентарни избори на 11.07.2021

11 юли е 3 лунен ден. Символ на деня е гепардът. В този лунен ден има тенденция да се проявяват не най-добрите аспекти на човешкото поведение, особено след като енергията нараства и силата на емоциите се увеличава. Изведнъж може да възникне гняв, агресия, прояви на жестокост. Трябва да се избягват негативните емоции. Енергията на третия лунен ден е мощна и следователно опасна.

Числото единадесет (11) се състои от две единици и представлява вечната борба в света. Сумарно образува числото 2, а то е диаметрално противоположно по значение на 1. Числото 11 резонира с трептенията на вътрешната борба, духовния бунт. Число, което означава също идеализъм, вяра, желанието на душата за съвършенство в мислите, чувствата и формите на изразяване. 11 може да бъде както благословия, така и проклятие.

Значението на числото 11 – счита се за най-магическото число. Дори някои нумеролози го имат за числото на Дявола. Трагедии от глобален мащаб и факти от историята го доказват.

- Броят на екзекутираните представители на династията Романови е 11.

- 11.11.1911 г. в 11.00 часа е официалният край на Първата световна война. Във връзка с това събитие са изстреляни 101 залпа.

- 11 септември е трагедия в Америка. До края на текущата година - 111 дни. Кулите, наречени „близнаци“, стояха една до друга, като две единици. Височината на всяка сграда беше 110 етажа. Първият от пожарните автомобили, пристигнали на мястото на трагедията, е No1. В борбата с огъня загиват 11 пожарникари.

Да видим сега символиката на числата на бюлетините на по-големите участници в изборите.

5 КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - СДС

Петицата се намира под влияние на Меркурий и означава проницателност, съобразителност, способност за бизнес, трудолюбие, интуиция и дипломатичност. Символ на промяната. Многостранност и адаптация. Способност настойчиво да се преследва поставената цел и умение да планира действията си. Действа бързо, смело и решително. Мисията на петицата е да стане факел, който осветява тъмата в света. Символизира пентаграма, който е звезда на микрокосмоса. Петицата е число на изобретателността и реформите. Трябва да се научи да се пригажда към новите ситуации, да опознае дълбокия смисъл на свободата на избора. Приспособимост към обстоятелствата. Вибрацията 5 често поднася щастлив случай.

4 БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

Четворката се намира под влияние на планетата Уран и символизира енергия, сила и успех. Четворката е символ на квадрата, най-устойчивата фигура. Нейната мисия е стремеж към стабилност. Тя не се развива по общоприетите правила, а върви по собствен път. Олицетворява също революция и непредвидени събития. Понякога действа скрито и потайно. В природата на четворката е да противодейства на другите и да спори. Твърде настойчива и склонна към борба. Вибрацията на числото 4 носи стабилност и постоянство. Трябва да прояви тактичност, търпение и спокойствие, да се организира по-добре и да не губи усета си за организираност. Стремеж към социални реформи.

22 „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Числото 22 се управлява от хипотетичната планета Вулкан, най-близо до Слънцето, почитана от древните римляни като богинята на огъня. 22 е съставено от две четни числа, чиято сума също е четна (4). Числото 22 е по-висшата октава на числото 4 и е кармично число. Сред нумеролозите е широко разпространено тълкуването на 22, като свръхразвита 4-ка. Притежава добри организаторски способности и авторитет, чувство за гордост и собствено достойнство. Предпочита да работи самостоятелно, защото другите не отговарят на собствените стандарти и начин на мислене. Склонност към консерватизъм в изпълнение на вдъхновяваща програма. Не изпитва съмнения поради прекомерна самоувереност. Стреми се към високи позиции, но не обича големите отговорности. Понякога подтиква към спонтанни и недостатъчно обмислени действия. Не обича диспутите, социалната сфера е ограничена.

7 „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“

Седмицата се управлява от Нептун - олицетворение на висшия смисъл на нещата, на духовното преобразяване. Числото се свързва с оригиналност, независимост и индивидуалност, енергичност и оптимизъм. Носи промени. Изпитание, съзряване, осмисляне. Живот на бавни обороти. Чувствителност, крие истинските си чувства под маската на равнодушието. Мисията на седмицата е духовно лидерство. Тя дава изобилие от енергия, но трябва да се използва вярно вътрешният компас. Носи шансове в себе си, но все пак зависи от много неща.

23 „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Числото 23 носи добри възможности за успех и стремеж към новите идеи. Комбинацията на числото 2 (Луната) и 3 (Юпитер) е твърде успешна. Числото има определени вътрешни противоречия, породени от факта, че тук силно различните числа си взаимодействат. Числото 2 стои здраво с двата крака на земята, докато числото 3 често витае в романтичните облаци. Числото 23 също така означава съвкупността от всички способности на човешкия ум: рационално-логически и духовно-интуитивен. Отсъства стабилността, което, от една страна, може да доведе до неувереност, но от друга символизира промяната, движението. Има авантюристична природа. Трябва да умее да балансира страстите си. 23 е път на шанса, на върхове и падения.

16 „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“

Числото 16 се състои от две противоположности - 1 (Слънце) и 6 (Венера). Тази комбинация поражда трудности и проблеми в живота. Единицата (1) символизира ново начало, борба и прогрес, лидерство, самочувствие и успех, вдъхновение и постижения. Шестицата (6) има отношение към любовта към дома, семейството, отдадеността, отговорността и надеждността, грижите за другите. Числото 16 поражда мечтатели, живеещи в собствен свят. Поставя на пътя опасности и поражение на плановете. В негативен план – непостоянство и липса на определени цели. Общият сбор на 16 е 7 –символизира Дървото на живота, Звездата на Маговете. Да не се подценяват опасностите, които среща по пътя, защото вместо напредък, може да има изоставане. Мисията на 16 е пътят, който има да извърви в земния свят, да стане чрез духовно осъзнаване.

8 „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“

Числото 8 е под влияние на Сатурн, което носи препятствия, неудачи, удари на съдбата, откъдето най-малко са очаквани. Според Питагорейците осмицата е число на божественото правосъдие. Предизвиква безпричинна враждебност и разрушителни действия от тези, върху които влияе. Осмицата може да се изяви като новатор, обществен реформатор, революционер. Опитва се да играе инструмент на съдбата и да раздава правосъдие, без да ѝ го искат и така както го разбира. В същото време дава сила, но и самота, трудно бива разбрана. Нужно е умение да се използва силата, иначе може да завлече в мътни води. Вибрацията на осмицата подтиква човек да прави „грамадни планове“ и да размахва „сабя“. Има нужда да бъде забелязван и да се говори за него. Мисията на 8 е да намери точното равновесие в живота. Ако се противи на събитията и не се движи в правилната посока, ще понесе суровото наказание на Сатурн./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386