Хороскоп за 23.06.2020

Хороскоп 23.06.2020 07:43 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за 23.06.2020

Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Близнаци

Днес бъдете внимателни и не бързайте, когато трябва да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните чувства. Може доста здраво да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в резултат да попаднете в много глупава и страшно неловка ситуация. По-добре е във всичко да демонстрирате спокойствие и невъзмутимост. Не трябва да мислите, че по такъв начин изпускате единствения и неповторим момент за обяснение - той още не е настъпил.

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия любим човек този ден , защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „много” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

Лъв

Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Днес е един от онези дни, когато, в крайна сметка, може да намирате вдъхновение в неприятностите. Някъде дълбоко у Вас дреме неспокойна увереност, и е достатъчно само една искрица, за да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже за Вашата личност повратен момент. При наличието на нужния пусков механизъм, скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята обичайна рутина!..

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

Дами, днес не ви е забранено, да правите разни покупки: като се започне от продукти, и се свърши до битова техника. Oтношенията с някой, който Ви интересува, може да се характеризират с някаква неопределеност. Тъй като това няма да има външни прояви, няма да се стигне и до взаимни упреци и обвинения. Затова няма никакъв смисъл да влизате в безмислени спорове. Още от сутринта трябва да съберете мислите си, тъй като е време да реализирате отдавна замислен план. Би било добре да позвъните на своите близки.

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже - обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Вашият живот набира обороти. Той прилича на самолет , който се засилва преди да излети. Много напрегнат и сложен момент, изискващ точна координация на движението и обмисленост на всяко действие. От всяка Ваша крачка зависи прекалено много. Бъдете внимателни и предпазливи!/lamqta.com

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911