Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък – 29.01.21

Хороскоп 28.01.2021 17:14 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък – 29.01.21

Овен – Денят не е подходящ за ново начало, но е полезно да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение. Някои трудности в отношенията с любимия човек могат да възникнат по ваша вина.

Телец – Днес може да се сблъскате с трудности, но това не означава, че трябва да изоставите всички планове. Ще намерите начин да реализирате идеите си, макар и не веднага. Важно е да изберете правилните съюзници. Не се доверявайте на онези, които обещават твърде много.

Близнаци – Не витайте в облаците, не губете време за празни илюзии. Фокусирайте се върху това, което можете да постигнете със собствените си усилия. Можете да разчитате на помощта и подкрепата на съюзници, но първите стъпки в избраната посока трябва да се предприемат самостоятелно. 

Рак – Като цяло благоприятен и ползотворен ден ви очаква. Внимавайте, старайте се да не пренебрегвате нищо и винаги да правите правилните изводи. Благоприятен ден от гледна точка на лични отношения.

Лъв – Въпреки някои трудности, денят може да премине добре. Усилията няма да бъдат напразни. Отношенията с близките се развиват хармонично и равномерно, кавгите и конфликтите са малко вероятни. 

Дева – Пригответе се за сериозна работа. Има шанс да постигнете успех в много неща. Достатъчно е да промените средата за кратко, за да подобрите настроението, вдъхновението ви идва, появяват се нови идеи.

Везни – Трябва да решите на какво се доверявате повече: на собствения си здрав разум или мнението на другите. Опитите да приведете плановете си в съответствие и с двете няма да доведат до нищо. 

Скорпион – Не са изключени разногласия с близките. Опитайте се да реагирате спокойно и с хумор на коментарите, адресирани до вас. До вечерта всичко ще се уреди, хармонията в отношенията ще бъде възстановена.             

Стрелец – Старайте се да не давате воля на емоции, особено в средата на деня: по това време е по-добре да се държите възможно най-дискретно. Това ще улесни живота - вашия и на околните. Вечерта ще имате възможност да си починете чудесно.

Козирог – Вие сте енергични, не се страхувате от никаква работа, дори и най-трудната. Каквото и да се случва, няма да се откажете от гледната си точка. Скоро ще стане ясно, че вашето мнение е било правилно и другите ще трябва да го признаят.

Водолей – Трудно ви е да си признаете, че нямате всички отговори и решения. Ще бъде по-добре, ако спокойно обсъдите всичко предварително със събеседника си. Решени сте да постигнете целта си на всяка цена.   

Риби – Преди да започнете да правите нещо, трябва да преодолеете инерцията, но след като се захванете за работа, не можете да бъдете спрени. Добре е да проявите креативност в личните отношения.

Съветите на Фортуна

Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Контролирайте своите емоции и постъпки, тъй като пробуждането на стихийните сили в този ден таи в себе си много неочаквани неща, особено за тези, които губят чувството си за мярка. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Да не се стига до наглост и цинизъм. Добър ден за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911