Дневен хороскоп и съветите на фортуна за 25 юни 2020 г.

Хороскоп 25.06.2020 08:06 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за 25 юни 2020 г.

Овен – Некадърността или глупостта на някои хора ви изнервя неимоверно. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоциите. Ако приемете света и хората такива, каквито са, денят ще премине успешно и хармонично.

Телец – Бъдете внимателни и рационални в действията си. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с препятствията по пътя си.

Близнаци – Днес ще ви е трудно да устоявате на различни изкушения и съблазни. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Трудно ще намерите своята опорна точка. Внимателно обмислете всичките си действия.

Рак – Днес трябва да сте максимално спокойни във всичко - това се отнася за работата, родителството и брачните отношения. Чувството ви за отговорност е достойно за уважение, но не забравяйте за себе си. Позволете си поне малко удоволствие в този ден.

Лъв – Звездите ви съветват обективно да оценявате възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалистични проекти. Ще намерите търсените решения на някои проблеми и това ще ви даде усещане за удовлетворение и облекчение.

Дева – Склонни сте да придавате твърде голямо значение на дреболиите, понякога да правите от мухата слон. Погледнете обстоятелствата отвън, възможно е вашата грижа да е напразна, а решението на проблема ще бъде много просто.

Везни – Някои задачи, които имате да вършите днес ще ви се струват твърде досадни. Може да се наложи да вършите нещо, което не е непланирано, което също няма да ви зарадва. Постарайте се да се отърсите от негодуванието и да намерите положителното в ежедневните обстоятелства.

Скорпион – Денят може да бъде добър за вас, само ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Стрелец – Въпреки че не всичко е лесно, не губите оптимизъм. И напълно оправдано: влиянието на негативните тенденции е временно. Готови сте да положите усилия, за да постигнете целта си, а не да се предавате.

Козирог – Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естествения поток от събития да диктува следващата ви стъпка. Ако днес във вашето обкръжение се появи нов човек – това не е случайно.

Водолей – Денят едва ли ще премине спокойно, добре  е да го прекарате в  уединение. Ако не – тогава следете какво казвате и правите, защото лесно ще се създадат конфликти около вас. Ще сте подвластни на много изкушения, на които трудно ще устоите.

Риби – Нужна е предпазливост. Това не е най-благоприятният ден. Ще трябва да преодолеете някои трудности. Склонни сте да надценявате силата си, понякога поемате нещо, с което не можете да се справите или давате обещания, които не можете да спазвате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната продължава да е на празен ход до 20:06 ч. Не трябва нищо ново и важно да се предприема. Не купувайте, не подписвайте договори, не започвайте нова работа, не търсете правата си, не отправяйте молби и искания.

Ден за трансформации и единство на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за уравновесяване на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие.

Не трябва да се започват нови дела, по-добре е да завършите старите, започнатите. Добре е да се връщат дълговете.

Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, но без да преяждате. Сексът през този лунен ден е целебен. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радост и любов. Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113