Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – неделя – 23.08.2020

Хороскоп 22.08.2020 18:37 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – неделя – 23.08.2020

Овен - Увеличава се чувството ви за отговорност. Днес за вас на първо място е комфортът на близките ви хора, така че семейните проблеми ще бъдат решени особено лесно. Ще се открие възможност да посетите някои интересни места. 

Телец - Днес нещата ще се нареждат благополучно. Вслушвайте се повече в желанията на хората около вас. Удобно време да се заемете с битовите дела на семейството, както и да се погрижите за себе си. 

Близнаци - Това не е ден за приключения и ненужни рискове. Време е да се отпуснете на дивана с книга в ръка или да направите нещо здравословно, а безкрайните домашни проблеми могат да изчакат. 

Рак - Тези, които са семейни, трябва да обърнат повече внимание на своите отговорности и задължения. Обградете децата и партньора/ката си с грижа и любов и те ще ви отвърнат със същото. 

Лъв - Днес може да има успешни съвпадения. Възползвайте се от благоприятната комбинация на обстоятелствата, за да осъществите това, което сте си наумили. Вероятни са неочаквани посещения, обаждания или срещи. 

Дева - Нещата ще ви се получават добре. Оптимизмът ви е напълно оправдан. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Ще откриете възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. 

Везни - Денят е светъл, наситен с различни възможности за радост. Настройте се позитивно. Днес вероятно няма да се чувствате добре сами, но в компания с приятели или добри познати ще прекарате чудесно времето си. 

Скорпион – Днес на страстните, волеви Скорпиони се препоръчва да се контролират по-добре. Старайте се да прекарате този ден в спокойна и приятна атмосфера, за предпочитане да бъдете сами със себе си.  

Стрелец - Имате възможност да покажете най-добрата си страна. Добър ден да се срещнете с приятели, да сте на публично място, да се запознаете с нови интересни хора, да участвате в социални събития. 

Козирог - Не се притеснявайте, ако нещо се обърка: скоро ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Следобедът носи интересни предизвикателства и нови възможности, както и срещи, на които ще се радвате много. 

Водолей - Добър ден, подходящ за най-различни дейности. Възможни са интересни и приятни срещи или ще ви зарадват добри новини. Може да поемете всякаква инициатива, късметът ще бъде на ваша страна. 

Риби - Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Дава се възможност да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне. Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате.”

От 07:21ч до 13:17ч Луната се движи на празен ход. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка. /tribune.bg

CHF CHF 1 2.00105
GBP GBP 1 2.27568
RON RON 10 3.93076
TRY TRY 100 5.62834
USD USD 1 1.83027